easyMINE wil het minen van cryptocurrency makkelijk maken

Het minen van cryptocurrency is doorgaans een ingewikkelde zaak. Je moet de juiste apparatuur aanschaffen en het installeren en afstellen ervan is een moeilijke klus. En als zo’n mining rig eenmaal draait, ben je vrijwel dagelijks aanpassingen aan het doen. Dat kan makkelijker, dachten ze bij easyMINE. En dus komt dit bedrijf met een systeem dat mining een stuk makkelijker en aantrekkelijker moet gaan maken.

Wat is het idee van easyMINE?

In haar whitepaper legt easyMINE uit wat het achterliggende probleem is dat ze wil oplossen: “Een miner worden, is geen makkelijk proces. En als je eenmaal alles hebt gedaan, dan moeten miners zich zorgen blijven maken over hoe ze het minen winstgevend houden. Dat kan een hele uitdaging zijn met slechts één machine. En al helemaal als je er tien of honderd hebt.”

Daarom ontwikkelt easyMINE een systeem om het minen van cryptocurrency eenvoudiger te maken. Dat begint met het publiceren van configuraties die je als toekomstig miner aan zou kunnen schaffen. Als je zo’n set eenmaal in huis hebt, is de volgende stap het installeren van het easyMINE operation system via een flashdrive. Dat operation system is erop gebouwd om het minen zo makkelijk mogelijk te maken. Dat betekent dat hij de machine automatisch instelt op de configuratie die het meeste op zou moeten leveren en dat hij ook de miningpools en cryptocoins kiest die op dat moment het meest winstgevend zijn. Daarbij houdt easyMINE ook rekening met de energiekosten.

Via een dashboard en de mobiele app kun je op afstand zien het je mining rig ervoor staat en vervolgens zelf allerlei aanpassingen aan het systeem doen.

Wat kun je met de token?

easyMINE introduceert de easyMINE Token. Met deze cryptocurrency kunnen straks aankopen op het nog te lanceren platform worden gedaan. De munt is gebaseerd op het Ethereum Platform. Bekijk hier waar je easyMINE kopen kan.

Hoe ziet de roadmap eruit?

Tot eind 2018 ligt er een behoorlijk concrete roadmap. Nog dit kwartaal wil easyMINE een uitgeklede beta-versie uitbrengen. De komende twee kwartalen zal deze verder worden uitgebreid. Halverwege 2018 wil het bedrijf met de eerste operationele versie komen, die tot eind 2018 verder zal worden uitgebreid met onder andere een mobiele app.

Waarom een ICO?

De belangrijkste reden voor het organiseren van een ICO is het binnenhalen van geld om hiermee verder te kunnen investeren in de ontwikkeling van het operation system.

Hoe ziet de ICO eruit?

Totaal uitgegeven coins33.000.000 EMT
Coins in de verkoop27.000.000 EMT
Prijs1 EMT kost maximaal 0.0008 Ether
BonusNee. De prijs loopt op van 0.0007 Ether naar 0.0008 Ether.
DividendNee.
DataDeze ICO loopt nog tot en met 24 oktober. Hoewel de einddatum niet helemaal vast ligt, omdat met werkt met blocks en de ICO loopt tot en met block 87.459.
easyMINE wil het minen van cryptocurrency makkelijk maken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven
Cryptocurrencies: 5.985
Exchanges: 545
Marktkap.: 485,17 B
24u Vol: 95,04 B
BTC Dominantie: 59,34%