Groen en simpel minen met HydroMiner

Het minen van cryptocurrency kent hoge opstartkosten en is voor de gemiddelde Nederlander ontzettend ingewikkeld. Tegelijkertijd kost het je ook nog eens veel stroom en dat is in Nederland lang niet altijd een duurzaam product. Ook de prijzen van elektriciteit zijn hier aan de hoge kant. HydroMiner wil al die problemen ondervangen en werkt aan een publieke mining-faciliteit. In Oostenrijk en op waterstroom.

Wat is HydroMiner?

In de whitepaper van Hydrominer wordt direct duidelijk gemaakt wat HydroMiner is: “HydroMiner is een mining-bedrijf voor cryptocurrency dat gebruik maakt van groene energie die wordt opgewerkt in hydro-opwekstations in de Alpen. Hydro-elektriciteit wordt gezien als één van de meest effectieve en goedkoopste duurzame energieën.”

Om optimaal te profiteren van de kansen die hydro-energie biedt, huurt HydroMiner capaciteit bij kleine opwekfaciliteiten in Oostenrijk. Om optimaal daarvan te kunnen profiteren, zet ze naast zo’n opwekfaciliteit een container met mining rigs neer.

Op dit moment heeft HydroMiner twee van die mining-faciliteiten in de Alpen staan. Via deze ICO kun je tokens aanschaffen, die vanaf volgend jaar ingeruild kunnen worden voor mining capaciteit, gedurende een periode van twee jaar. De gedolven munten worden dagelijks via het HydroMiner platform uitgekeerd, waarvan ze door de investeerder kunnen worden overgeboekt naar iedere beschikbare wallet. Negentig procent van de opbrengst wordt aan de investeerders uitgekeerd. Tien procent is de fee die HydroMiner rekent. Op de website van het bedrijf staat een rekentool, waarmee je de fictieve opbrengst van je investering kunt berekenen.

Wat kun je met de token?

HydroMiner komt met de H2O-token, waarmee je vanaf volgend jaar mining-capaciteit kunt inkopen bij het bedrijf. De token wordt ook verhandelbaar via exchanges. Kijk hier waar je HydroMiner kan kopen. Via deze ICO kun je ze met een bonus aanschaffen. Wie over twee jaar, na het gebruik van je aangekochte miningcapaciteit, nogmaals wil investeren in Hydrominer blijft recht houden op dezelfde bonus als tijdens deze ICO. De munten die niet via deze ICO worden verkocht, komen later in de verkoop via het platform.

Hoe ziet de roadmap eruit?

Op de website is een korte roadmap te vinden. De ICO wordt dit jaar georganiseerd. In 2018 moet het platform live zijn, waarop de tokens kunnen worden ingeruild voor miningcapaciteit en gedolven tokens worden uitgekeerd. De hoeveelheid nieuwe locaties van HydroMiner hangt af van de opbrengsten van deze ICO. Als het bedrijf één tot vijf miljoen euro ophaalt, dan wordt opgeschaald van twee naar zes locaties. Bij meer dan vijf miljoen gaat het om negen locaties en bij tien miljoen beschikt het bedrijf straks over elf locaties met een totale capaciteit van 3,5 megawatt.

Waarom deze ICO?

HydroMiner beschikt op dit moment over twee faciliteiten en wil uitbreiden naar meer. Daar is financiering voor nodig en deze ICO is een manier om die binnen te halen. Daarnaast zijn de tokens nodig als middel om via het platform mining-capaciteit aan te kunnen schaffen.

Hoe ziet de ICO eruit?

Totaal uitgegeven coins100.000.000 H2O
Coins in de verkoop25.000.000 H2O
Prijs1 H2O kost 0,01 Ether
BonusJa. Aflopend van 20% in de eerste week tot 5% in de laatste week van deze ICO.
DividendJa. 90% van de geminende cryptocurrency wordt aan de investeerders uitgekeerd.
DataVan 18 oktober tot en met 15 november
Groen en simpel minen met HydroMiner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven
Cryptocurrencies: 7.665
Exchanges: 504
Marktkap.: 243,80 B
24u Vol: 31,97 B
BTC Dominantie: 61,24%