StuffGoGo: een decentrale marktplaats

Steeds meer online verkeer loopt via de Smartphone. Geen wonder dat er steeds meer mobiele e-commerce platformen ontwikkeld worden. Stuffgogo is zo’n platform, maar regelt het wel decentraal via de blockchain.

Wat is het idee?

Stuffgogo wil een soort marktplaats worden voor de smartphone en bouwt daarvoor een online mobiel platform. Dat mobiele platform werkt compleet anders dan veel van haar concurrenten. Stuffgogo heeft het platform namelijk decentraal ingericht. Via de blockchain, dus.

De organisatie wijst er in haar whitepaper op dat andere marktplaatsen minder veilig zijn. Gegevens, vaak persoonlijk, zijn centraal opgeslagen en dat maakt ze kwetsbaar voor hackers. Door te kiezen voor een decentraal platform, lost Stuffgogo dat probleem naar eigen zeggen op. Volgens het bedrijf is er nog een voordeel van een mobiel platform. Je kunt eenvoudig met je telefoon foto’s maken van je product en het publiceren op de Stuffgogo.

Wat kun je met de munt?

Stuffgogo geeft de SGG-token uit. Je kunt de munt gebruiken om via het platform mee te betalen. Maar uiteraard kun je er ook gewoon mee handelen.

Hoe ziet de roadmap eruit?

Stuffgogo houdt van de lange adem. De roadmap ligt vrij ver in de toekomst. De eerste uitgeklede versie van de app moet in het eerste kwartaal het licht zien. Daarna volgt nog een applicatie die een stuk vollediger is, maar dat is pas in kwartaal drie van 2018.

Waarom een ICO?

Het bedrijf heeft veel geld nodig om het platform door te ontwikkelen. Een ICO moet dat geld in het laadje brengen.

Hoe ziet de ICO eruit?

Aantal uitgegeven coins: 1.000.000.000
Coins in de verkoop: 500.000.000
Prijs: voor 1 Ether krijg je 5.000 tokens
Bonus: 20% in de eerste twee dagen
Dividend: Nee
Data: van 11 augustus tot en met 9 september

StuffGoGo: een decentrale marktplaats

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven