Ark kopen of verkopen? Actuele Ark koers, prijs en brokers

Ark
ARK

Ark kopen of verkopen tegen een goede prijs? Bekijk hier het overzicht van alle Nederlandse en internationale brokers die deze cryptocurrency aanbieden. Op dit moment kan je Ark kopen voor 0,503959 en heeft de munt een marktkapitalisatie van 83.317.735.

0,503959
0.00001760 BTC
Marktkap.
83.317.735
Volume (24u)
6.819.554
In Circulatie
165.326.452 ARK
Maximaal Aanbod

Buiten de verkooppunten vind je op deze pagina meer informatie over Ark, zoals het volume, de koers, nieuws en een rekenmachine. Het afgelopen 24 uur is de Ark prijs met 4.35% gestegen. Ark staat op dit moment op nummer 314 van alle cryptocurrencies met een dagelijks volume van 6.819.554.

De goedkoopste exchange voor Ark kopen:

Tijdelijk: GRATIS € 1000 handelen bij Bitvavo via dit registratieformulier

Stap voor stap uitleg Ark kopen


Gelukkig is Ark met iDEAL kopen zeer eenvoudig! Wij hebben hieronder de goedkoopste manier beschreven om te kopen én te verkopen.


Volg deze stappenplan om met euro in Ark te investeren: 1. Registreer een account bij Bitvavo (Bitvavo is de marktleider in Nederland en geregistreerd bij De Nederlandsche Bank).

 2. Nieuwe gebruikers ontvangen een welkomstbonus van €1.000 gratis handelen.

 3. Voer alle verificaties uit, door de wetgeving is het bij alle euro naar crypto bedrijven verplicht om een verificatie uit te voeren. Hier kan je helaas niet omheen.

 4. Klik vanuit je Bitvavo Dashboard op Tegoed storten.

 5. Kies het bedrag, de gewenste betaalmethode zoals iDEAL of Bancontact en rond de betaling af.

 6. Ga terug naar je Bitvavo Dashboard.

 7. Klik op Ark.

 8. Voer in de koopwidget het gewenste bedrag in. Je ziet direct hoeveel Ark je koopt en de handelskosten.

 9. Klik op Kopen.


Je hebt nu succesvol Ark gekocht met iDEAL of Bancontact.


Stap voor stap uitleg Ark verkopen voor euro


Ark verkopen is nét zo makkelijk.  1. Registreer een account bij Bitvavo (Bitvavo is de marktleider in Nederland en geregistreerd bij De Nederlandsche Bank).

 2. Nieuwe gebruikers ontvangen een welkomstbonus van €1.000 gratis handelen.

 3. Voer alle verificaties uit, door de wetgeving is het bij alle euro naar crypto bedrijven verplicht om een verificatie uit te voeren. Hier kan je niet omheen.

 4. Ga naar je originele Ark wallet en zoek naar een Versturen/Opnemen knop.

 5. Klik vanuit je Bitvavo Dashboard op Ark.

 6. Klik op Storten.

 7. Kopieer je wallet adres en plak dit in je originele Ark wallet.

 8. Verstuur de munten naar Bitvavo. Je ontvangt een notificatie als dit gelukt is.

 9. Ga terug naar je Bitvavo Dashboard.

 10. Klik op Ark.

 11. Klik op Verkopen.

 12. Geef aan hoeveel Ark je wilt verkopen.

 13. Klik Verkopen, je tegoed wordt nu aangevuld met euro.

 14. Ga terug naar je Bitvavo Dashboard en klik op Tegoed opnemen.

 15. Geef aan hoeveel euro je wilt laten uitbetalen naar je rekening.

 16. Klik op Doorgaan.

 17. Voer je 2FA in en klik op Bevestigen.


Wanneer dit niet je eerste uitbetaling is, dan staat het bedrag meestal dezelfde dag nog op je rekening. Als het de eerste keer is dan kan het wat langer duren. Houd rekening met een uitbetalingssnelheid van 1 a 2 werkdagen.ARK is een van de vele cryptocurrencies die er tegenwoordig bestaan, maar toch is ARK onderscheidend. Niet alleen de huidige dagwaarde is van belang bij de ARK koers, maar ook de verdiende nieuwe ARK coin door Delegated Proof of Stake. In dit artikel gaan we in op het verdienen van passief inkomen door ARK, de ARK koers verwachting en de voorspellingen voor de toekomst.


ARK is een cryptocurrency en ecosysteem dat zich onderscheidt van de rest door zijn SmartBridge technologie en het Delegated Proof of Stake. ARK streeft ernaar om een volledig ecosysteem te maken dat de link legt tussen de ARK coin en andere blockchains zodat iedereen het kan gebruiken. 


Wat is SmartBridge technologie?


ARK is van plan een volledig ecosysteem te creëren waarop bedrijven en consumenten kunnen bouwen. Dit proberen ze voor elkaar te krijgen door middel van SmartBridge technologie. 


Er bestaan tegenwoordig ontzettend veel verschillende blockchains, voor ieder project en bedrijf een andere. Het lastige hieraan is dat deze vaak niet met elkaar in verbinding staan. Met deze technologie van ARK kunnen verschillende blockchains zich aansluiten bij het ecosysteem waardoor transacties van de ene naar de andere blockchain automatisch gewisseld worden voor de betreffende currency. Zo kun je direct ARK sturen naar iemand en kan deze persoon dit ontvangen in Bitcoin (BTC). Dit maakt het veel eenvoudiger om transacties te doen van de ene naar de andere blockchain. 


Op dit moment is er wellicht nog niet zoveel vraag naar, maar je kunt je voorstellen dat in de toekomst wanneer blockchain overal aanwezig is hier een grote behoefte aan is. Dit kan dan ook gunstig uitpakken voor de ARK koers.


Wat is Delegated Proof of Stake?


De meeste cryptocurrencies maken gebruik van Proof of Work (PoW) zoals Bitcoin om transacties goed te keuren op de blockchain. Dit wordt ook wel mining genoemd en dit gebeurt met speciale en vaak dure mining apparatuur. De miners verdienen hier een block reward voor.


Ook zijn er cryptocurrency projecten die gebruik maken van Proof of Stake (PoS). Hierbij worden berekeningen uitgevoerd door middel van alle munten die in de wallet staan op het netwerk. De mensen die hun wallet beschikbaar stellen aan het netwerk krijgen een gedeelte proportioneel aan de waarde van hun wallet uitgekeerd als block reward. 


Bij het Delegated Proof of Stake van ARK werkt het net iets anders. Het is in grote lijnen vergelijkbaar met PoS, met de uitzondering dat je met DPoS moet stemmen op een delegate. Deze delegate fungeert als het ware als een minister en zorgt ervoor dat de transacties goedgekeurd worden. 


Op het ARK netwerk kunnen in totaal 51 actieve delegates zijn en deze worden gekozen door middel van stemmen. Iedereen met ARK coin in zijn wallet kan een stem uitbrengen op een Delegate en de top 51 met de meeste stemmen (meeste ARK achter zich) zijn actief en krijgen de beloning. Dit verdelen ze vervolgens onder hun stemmers aan de hand van een voorstel dat ze geschreven hebben. Je kunt dit voorstel zien als een kiesprogramma waarin de voorwaarden en verdeling van de tegoeden staan. Dit kiesprogramma verschilt per Delegate.


Deze vorm is erg veilig aangezien niet één iemand de koers van het project kan bepalen. Er zijn er 51 in totaal die de koers bepalen en de blockchain beveiligen. Er is dus erg veel nodig om de blockchain te beïnvloeden. 


Passief inkomen door DPoS met de ARK coin • Allereerst is het zaak om de ARK desktop wallet te downloaden, dit kan via GitHub. Het is niet mogelijk om via een andere wallet of exchange te staken

 • Wanneer je de wallet gedownload hebt klik je op ‘create account’

 • Volg vervolgens de stappen om je wallet te installeren

 • Na de installatie is je wallet klaar voor gebruik. Je kunt ARK kopen op verschillende exchanges, zoals bijvoorbeeld Bitvavo. Profiteer nu van 0% commissie over de eerste € 1000. Stuur je gekochte ARK naar de wallet.

 • Nadat de ARK op je wallet staat kun je gaan stemmen. Ga naar ‘Votes’ en stem op een van de Delegates. Op deze pagina kun berekenen hoeveel rendement je krijgt per delegate, maar over het algemeen is iemand uit de top 10 altijd goed om een beloning te krijgen.


Over de ARK koers


Er wordt nog steeds hard gewerkt aan het ARK ecosysteem en de ARK coin. Daarnaast is de SmartBridge technologie een zeer interessante ontwikkeling die met name in de toekomst veel potentie heeft. Op dit moment wordt er dus op de achtergrond hard gewerkt en zal dit wellicht in de toekomst zijn vruchten afwerpen. Helemaal als we kijken naar de huidige ARK koers. De ARK koers verwachting is dus met name voor de lange termijn zeer interessant. 


Zoals ieder ander project heeft ook ARK al veel pieken en dalen gezien. De All Time High van ARK was op 10 januari 2018 en stond op $10,22 dollar. Dit is een groot verschil met de huidige koers, maar zou juist daarom interessant kunnen zijn.


ARK prijs voorspelling 2020, 2022, 2025


De ARK koers en daarmee de ARK prijs voorspelling is afhankelijk van verschillende factoren. Het is belangrijk dat ARK gebruikt gaat worden. Met name met de opkomst van blockchain technologie kan het hiermee ineens snel gaan. Ook de mogelijkheid om mee te doen aan het ‘staken’ door Delegated Proof of Stake en passief inkomen te verdienen kan voor veel mensen een reden zijn om in ARK te investeren. Zodra dit gebeurt zal dit goed zijn voor de ARK koers. Daarom lijkt met name op de lange termijn de prijsvoorspelling voor ARK gunstig.


Voor 2020 is de ARK coin prijs voorspeld op $0,3766. Zodra het project en de gehele crypto markt weer goed op gang komt kan het hard gaan. Voor 2022 staat de ARK voorspelling dan ook op $3,9411 en voor 2025 zelfs op $8,9634. Dit blijft overigens een voorspelling en is geen zekerheid.


ARK kopen


Mocht je besloten hebben dat ARK een goede toevoeging is aan je portfolio en/of dat je ARK wilt staken? Dan kun je gemakkelijk ARK kopen via Bitvavo. Stort er je euro’s gemakkelijk met iDEAL en laat je winst ook zo weer op je bankrekening storten. Als je je aanmeldt op onderstaande link profiteer je van de actie en betaal je de eerste week geen fee over je eerste €1000.

Ark koers


 • Actuele koers

 • Historische gegevens

 • Exchanges

 • Sociaal

 • Nieuws

 • Reacties

De Ark koers wordt weergegeven in onderstaand grafiek. De huidige prijs is: 0,503959 met een volume van: 6.819.554.

 • Zoom
 • Uur
 • Dag
 • Week
 • Maand
 • Jaar
 • All Time
 • Type
 • Lijngrafiek
 • Candlestick
Voer eenvoudig technische analyses uit om te bepalen of de munt die op positie 314 staat gaat stijgen of dalen. Ook kun je met de grafiek tot op de datum nauwkeurig een jaar terug kijken in het verleden. Maak een keuze tussen de lijngrafiek of de candlestick grafiek. Is Ark kopen nu het juiste moment of toch maar verkopen?
Kijk eenvoudig terug in het verleden om de open- of slotkoersen op een bepaalde dag te bekijken. Ook zie je dagelijks het volume en de hoogste en laagste Ark prijs. Je kunt hier tot een jaar terug de Ark historie bekijken.

* Valuta in EUR
Historische prijs voor Ark
DatumOpenSlotHoogstLaagstVolume
Bij deze exchanges kun je naast bovenstaande brokers Ark kopen en verkopen. Het volume ( 6.819.554) en de prijs ( 0,503959) worden bijgewerkt met realtime data. Achter iedere exchange wordt aangegeven wanneer de data voor het laatst is bijgewerkt.

Ark Exchanges
#ExchangePaarVolumePrijsVerschilBijgewerkt
Bekijk hoe populair Ark is via de verschillende Reddit en Twitter social media kanalen.

Hoe Ark kopen?

 • Bekijk bovenstaande geadviseerde Ark brokers
 • Bezoek de website en registreer een account
 • Voer de eventuele verificaties uit
 • Stort tegoed in je account, dit kan met iDEAL, Bancontact, bankoverschrijving of creditcard
 • Schaf Ark aan

Overige Ark statistieken

De afgelopen 7 dagen is Ark met -1.42% gestegen. Het afgelopen uur is Ark met 0.11% gestegen. Er zijn op dit moment ruim 165.326.452 ARK munten in circulatie, waarbij het maximum van 0 ARK nog niet bereikt is. De actuele Ark koers prijs is 0,503959 en staat gelijk aan Ƀ 0.00001760.

Ark naar euro omzetten

Snel rekenen met de Ark rekenmachine. Zet Ark om naar euro’s, dollars of een andere cryptovaluta.

ARK

Wij tonen op CryptocurrencyKopen een overzicht van alle betrouwbare Ark brokers en exchanges. Deze partijen hebben in de loop der jaren een goede reputatie opgebouwd in de crypto markt. Bekijk de pagina om te zien wat je betaalt voor 1 munt exclusief handelskosten.

Schuiven naar boven