BTC Standard Hashrate Token kopen of verkopen? Actuele BTC Standard Hashrate Token koers, prijs en brokers

BTC Standard Hashrate Token
BTCST

BTC Standard Hashrate Token kopen of verkopen tegen een goede prijs? Bekijk hier het overzicht van alle Nederlandse en internationale brokers die deze cryptocurrency aanbieden. Op dit moment kan je BTC Standard Hashrate Token kopen voor 21,08 en heeft de munt een marktkapitalisatie van 153.696.719.

21,08
0.00070500 BTC
Marktkap.
153.696.719
Volume (24u)
3.045.541
In Circulatie
7.287.600 BTCST
Maximaal Aanbod
15.000.000 BTCST

Buiten de verkooppunten vind je op deze pagina meer informatie over BTC Standard Hashrate Token, zoals het volume, de koers, nieuws en een rekenmachine. Het afgelopen 24 uur is de BTC Standard Hashrate Token prijs met 0.74% gestegen. BTC Standard Hashrate Token staat op dit moment op nummer 197 van alle cryptocurrencies met een dagelijks volume van 3.045.541.

De goedkoopste exchange voor BTC Standard Hashrate Token kopen:

Tijdelijk: GRATIS € 1000 handelen bij Bitvavo via dit registratieformulier

Stap voor stap uitleg BTC Standard Hashrate Token kopen


Gelukkig is het nu mogelijk om BTC Standard Hashrate Token met iDEAL te kopen! Wij hebben hier de goedkoopste manier beschreven.


Volg deze stappenplan om in BTC Standard Hashrate Token (BTSCT) te investeren: 1. Zorg dat je een account hebt bij Binance. Of klik hier om een account aan te maken met 20% levenslange korting op de handelskosten.

 2. Je hebt nu twee opties:

  1. Of je stort euro met iDEAL via Binance (ga verder naar stap 3 na het storten van euro).

  2. Of je koopt eerst USDT bij Bitvavo en je verstuurt het daarna naar Binance (ga dan verder naar stap 8, kijk verder beneden als je niet snapt hoe je het verstuurt). Deze methode is iets goedkoper. 3. Klik bij Binance op Markets en zoek op EUR.

 4. Kies voor EUR/USDT (we gaan namelijk euro omzetten naar USDT).

 5. Klik op Sell en kies Market.

 6. Geef aan hoeveel EUR je wilt omzetten naar USDT (gebruik de slider).

 7. Klik op Sell EUR, je hebt nu USDT in je wallet staan.

 8. Klik bij Binance op Markets en zoek naar BTSCT.

 9. Klik op BTSCT/USDT.

 10. Je kan hier kiezen voor een Limit en een Market order.

  1. Limit: De order wordt uitgevoerd wanneer de prijs die bij Price staat bereikt wordt. Bij amount zie je hoeveel BTC Standard Hashrate Token je hiervoor krijgt.

  2. Market: De order wordt uitgevoerd tegen de huidige marktprijs, bij Total zie je hoeveel USDT je omzet in BTSCT. 11. Klik op Buy BTSCT.


Afhankelijk van je gekozen order staat je BTC Standard Hashrate Token nu in je wallet bij Binance.


Crypto versturen naar Binance


Wil je eerst USDT kopen bij Bitvavo of heb je al USDT en wil je dit naar Binance versturen? Volg dan deze handleiding: 1. Zorg dat je in het bezit bent van USDT. Dit kan door USDT te kopen bij Bitvavo.

 2. Ga bij Binance naar Wallet en klik op Fiat and Spot.

 3. Zoek naar USDT en klik op Deposit.

 4. Zorg dat je het juiste netwerk selecteert, dit is vaak Ethereum (ETH) ERC20.

 5. Verstuur je Bitcoin naar het getoonde adres. Bij een succesvolle storting ontvang je hierover een mailtje, dit duurt ongeveer 30 minuten.

 6. Ga verder naar stap 8 van de handleiding hierboven.

BTC Standard Hashrate Token koers


 • Actuele koers

 • Historische gegevens

 • Exchanges

 • Sociaal

 • Nieuws

 • Reacties

De BTC Standard Hashrate Token koers wordt weergegeven in onderstaand grafiek. De huidige prijs is: 21,08 met een volume van: 3.045.541.

 • Zoom
 • Uur
 • Dag
 • Week
 • Maand
 • Jaar
 • All Time
 • Type
 • Lijngrafiek
 • Candlestick
Voer eenvoudig technische analyses uit om te bepalen of de munt die op positie 197 staat gaat stijgen of dalen. Ook kun je met de grafiek tot op de datum nauwkeurig een jaar terug kijken in het verleden. Maak een keuze tussen de lijngrafiek of de candlestick grafiek. Is BTC Standard Hashrate Token kopen nu het juiste moment of toch maar verkopen?
Kijk eenvoudig terug in het verleden om de open- of slotkoersen op een bepaalde dag te bekijken. Ook zie je dagelijks het volume en de hoogste en laagste BTC Standard Hashrate Token prijs. Je kunt hier tot een jaar terug de BTC Standard Hashrate Token historie bekijken.

* Valuta in EUR
Historische prijs voor BTC Standard Hashrate Token
DatumOpenSlotHoogstLaagstVolume
Bij deze exchanges kun je naast bovenstaande brokers BTC Standard Hashrate Token kopen en verkopen. Het volume ( 3.045.541) en de prijs ( 21,08) worden bijgewerkt met realtime data. Achter iedere exchange wordt aangegeven wanneer de data voor het laatst is bijgewerkt.

BTC Standard Hashrate Token Exchanges
#ExchangePaarVolumePrijsVerschilBijgewerkt
Bekijk hoe populair BTC Standard Hashrate Token is via de verschillende Reddit en Twitter social media kanalen.

Hoe BTC Standard Hashrate Token kopen?

 • Bekijk bovenstaande geadviseerde BTC Standard Hashrate Token brokers
 • Bezoek de website en registreer een account
 • Voer de eventuele verificaties uit
 • Stort tegoed in je account, dit kan met iDEAL, Bancontact, bankoverschrijving of creditcard
 • Schaf BTC Standard Hashrate Token aan

Overige BTC Standard Hashrate Token statistieken

De afgelopen 7 dagen is BTC Standard Hashrate Token met -6.94% gestegen. Het afgelopen uur is BTC Standard Hashrate Token met -0.43% gestegen. Er zijn op dit moment ruim 7.287.600 BTCST munten in circulatie, waarbij het maximum van 15.000.000 BTCST nog niet bereikt is. De actuele BTC Standard Hashrate Token koers prijs is 21,08 en staat gelijk aan Ƀ 0.00070500.

BTC Standard Hashrate Token naar euro omzetten

Snel rekenen met de BTC Standard Hashrate Token rekenmachine. Zet BTC Standard Hashrate Token om naar euro’s, dollars of een andere cryptovaluta.

BTCST

Wij tonen op CryptocurrencyKopen een overzicht van alle betrouwbare BTC Standard Hashrate Token brokers en exchanges. Deze partijen hebben in de loop der jaren een goede reputatie opgebouwd in de crypto markt. Bekijk de pagina om te zien wat je betaalt voor 1 munt exclusief handelskosten.

Schuiven naar boven