Synthetix Network Token kopen of verkopen? Actuele Synthetix Network Token koers, prijs en brokers

Synthetix Network Token
SNX

Synthetix Network Token kopen of verkopen tegen een goede prijs? Bekijk hier het overzicht van alle Nederlandse en internationale brokers die deze cryptocurrency aanbieden. Op dit moment kan je Synthetix Network Token kopen voor 4,37 en heeft de munt een marktkapitalisatie van 867.245.700.

4,37
0.00011958 BTC
Marktkap.
867.245.700
Volume (24u)
56.425.365
In Circulatie
199.395.768 SNX
Maximaal Aanbod
241.117.601 SNX

Buiten de verkooppunten vind je op deze pagina meer informatie over Synthetix Network Token, zoals het volume, de koers, nieuws en een rekenmachine. Het afgelopen 24 uur is de Synthetix Network Token prijs met 0.04% gestegen. Synthetix Network Token staat op dit moment op nummer 109 van alle cryptocurrencies met een dagelijks volume van 56.425.365.

De goedkoopste exchange voor Synthetix Network Token kopen:

Tijdelijk: GRATIS € 1000 handelen bij Bitvavo via dit registratieformulier

Stap voor stap uitleg Synthetix Network Token kopen


Gelukkig is het nu mogelijk om Synthetix Network Token met iDEAL te kopen! Wij hebben hier de goedkoopste manier beschreven.


Volg deze stappenplan om in Synthetix Network Token (SNX) te investeren: 1. Zorg dat je een account hebt bij Binance. Of klik hier om een account aan te maken met 20% levenslange korting op de handelskosten.

 2. Je hebt nu twee opties:

  1. Of je stort euro met iDEAL via Binance (ga verder naar stap 3 na het storten van euro).

  2. Of je koopt eerst USDT bij Bitvavo en je verstuurt het daarna naar Binance (ga dan verder naar stap 8, kijk verder beneden als je niet snapt hoe je het verstuurt). Deze methode is iets goedkoper. 3. Klik bij Binance op Markets en zoek op EUR.

 4. Kies voor EUR/USDT (we gaan namelijk euro omzetten naar USDT).

 5. Klik op Sell en kies Market.

 6. Geef aan hoeveel EUR je wilt omzetten naar USDT (gebruik de slider).

 7. Klik op Sell EUR, je hebt nu USDT in je wallet staan.

 8. Klik bij Binance op Markets en zoek naar SNX.

 9. Klik op SNX/USDT.

 10. Je kan hier kiezen voor een Limit en een Market order.

  1. Limit: De order wordt uitgevoerd wanneer de prijs die bij Price staat bereikt wordt. Bij amount zie je hoeveel Synthetix Network Token je hiervoor krijgt.

  2. Market: De order wordt uitgevoerd tegen de huidige marktprijs, bij Total zie je hoeveel USDT je omzet in SNX. 11. Klik op Buy SNX.


Afhankelijk van je gekozen order staat je Synthetix Network Token nu in je wallet bij Binance.


Crypto versturen naar Binance


Wil je eerst USDT kopen bij Bitvavo of heb je al USDT en wil je dit naar Binance versturen? Volg dan deze handleiding: 1. Zorg dat je in het bezit bent van USDT. Dit kan door USDT te kopen bij Bitvavo.

 2. Ga bij Binance naar Wallet en klik op Fiat and Spot.

 3. Zoek naar USDT en klik op Deposit.

 4. Zorg dat je het juiste netwerk selecteert, dit is vaak Ethereum (ETH) ERC20.

 5. Verstuur je Bitcoin naar het getoonde adres. Bij een succesvolle storting ontvang je hierover een mailtje, dit duurt ongeveer 30 minuten.

 6. Ga verder naar stap 8 van de handleiding hierboven.

Synthetix Network Token koers


 • Actuele koers

 • Historische gegevens

 • Exchanges

 • Sociaal

 • Nieuws

 • Reacties

De Synthetix Network Token koers wordt weergegeven in onderstaand grafiek. De huidige prijs is: 4,37 met een volume van: 56.425.365.

 • Zoom
 • Uur
 • Dag
 • Week
 • Maand
 • Jaar
 • All Time
 • Type
 • Lijngrafiek
 • Candlestick
Voer eenvoudig technische analyses uit om te bepalen of de munt die op positie 109 staat gaat stijgen of dalen. Ook kun je met de grafiek tot op de datum nauwkeurig een jaar terug kijken in het verleden. Maak een keuze tussen de lijngrafiek of de candlestick grafiek. Is Synthetix Network Token kopen nu het juiste moment of toch maar verkopen?
Kijk eenvoudig terug in het verleden om de open- of slotkoersen op een bepaalde dag te bekijken. Ook zie je dagelijks het volume en de hoogste en laagste Synthetix Network Token prijs. Je kunt hier tot een jaar terug de Synthetix Network Token historie bekijken.

* Valuta in EUR
Historische prijs voor Synthetix Network Token
DatumOpenSlotHoogstLaagstVolume
Bij deze exchanges kun je naast bovenstaande brokers Synthetix Network Token kopen en verkopen. Het volume ( 56.425.365) en de prijs ( 4,37) worden bijgewerkt met realtime data. Achter iedere exchange wordt aangegeven wanneer de data voor het laatst is bijgewerkt.

Synthetix Network Token Exchanges
#ExchangePaarVolumePrijsVerschilBijgewerkt
Bekijk hoe populair Synthetix Network Token is via de verschillende Reddit en Twitter social media kanalen.

Hoe Synthetix Network Token kopen?

 • Bekijk bovenstaande geadviseerde Synthetix Network Token brokers
 • Bezoek de website en registreer een account
 • Voer de eventuele verificaties uit
 • Stort tegoed in je account, dit kan met iDEAL, Bancontact, bankoverschrijving of creditcard
 • Schaf Synthetix Network Token aan

Overige Synthetix Network Token statistieken

De afgelopen 7 dagen is Synthetix Network Token met 2.23% gestegen. Het afgelopen uur is Synthetix Network Token met 0.33% gestegen. Er zijn op dit moment ruim 199.395.768 SNX munten in circulatie, waarbij het maximum van 241.117.601 SNX nog niet bereikt is. De actuele Synthetix Network Token koers prijs is 4,37 en staat gelijk aan Ƀ 0.00011958.

Synthetix Network Token naar euro omzetten

Snel rekenen met de Synthetix Network Token rekenmachine. Zet Synthetix Network Token om naar euro’s, dollars of een andere cryptovaluta.

SNX

Wij tonen op CryptocurrencyKopen een overzicht van alle betrouwbare Synthetix Network Token brokers en exchanges. Deze partijen hebben in de loop der jaren een goede reputatie opgebouwd in de crypto markt. Bekijk de pagina om te zien wat je betaalt voor 1 munt exclusief handelskosten.

Schuiven naar boven