Kyber Network Crystal Legacy kopen of verkopen? Actuele Kyber Network Crystal Legacy koers, prijs en brokers

Kyber Network Crystal Legacy
KNCL

Kyber Network Crystal Legacy kopen of verkopen tegen een goede prijs? Bekijk hier het overzicht van alle Nederlandse en internationale brokers die deze cryptocurrency aanbieden. Op dit moment kan je Kyber Network Crystal Legacy kopen voor 1,60 en heeft de munt een marktkapitalisatie van 147.698.163.

1,60
0.00004900 BTC
Marktkap.
147.698.163
Volume (24u)
74.064.289
In Circulatie
92.354.332 KNCL
Maximaal Aanbod
92.247.013 KNCL

Buiten de verkooppunten vind je op deze pagina meer informatie over Kyber Network Crystal Legacy, zoals het volume, de koers, nieuws en een rekenmachine. Het afgelopen 24 uur is de Kyber Network Crystal Legacy prijs met 17.87% gestegen. Kyber Network Crystal Legacy staat op dit moment op nummer 214 van alle cryptocurrencies met een dagelijks volume van 74.064.289.

De goedkoopste exchange voor Kyber Network Crystal Legacy kopen:

Tijdelijk: GRATIS € 1000 handelen bij Bitvavo via dit registratieformulier

Stap voor stap uitleg Kyber Network Crystal Legacy kopen


Gelukkig is het nu mogelijk om Kyber Network Crystal Legacy met iDEAL te kopen! Wij hebben hier de goedkoopste manier beschreven.


Volg deze stappenplan om in Kyber Network Crystal Legacy (KNC) te investeren: 1. Zorg dat je een account hebt bij Binance. Of klik hier om een account aan te maken met 20% levenslange korting op de handelskosten.

 2. Je hebt nu twee opties:

  1. Of je stort euro met iDEAL via Binance (ga verder naar stap 3 na het storten van euro).

  2. Of je koopt eerst USDT bij Bitvavo en je verstuurt het daarna naar Binance (ga dan verder naar stap 8, kijk verder beneden als je niet snapt hoe je het verstuurt). Deze methode is iets goedkoper. 3. Klik bij Binance op Markets en zoek op EUR.

 4. Kies voor EUR/USDT (we gaan namelijk euro omzetten naar USDT).

 5. Klik op Sell en kies Market.

 6. Geef aan hoeveel EUR je wilt omzetten naar USDT (gebruik de slider).

 7. Klik op Sell EUR, je hebt nu USDT in je wallet staan.

 8. Klik bij Binance op Markets en zoek naar KNC.

 9. Klik op KNC/USDT.

 10. Je kan hier kiezen voor een Limit en een Market order.

  1. Limit: De order wordt uitgevoerd wanneer de prijs die bij Price staat bereikt wordt. Bij amount zie je hoeveel Kyber Network Crystal Legacy je hiervoor krijgt.

  2. Market: De order wordt uitgevoerd tegen de huidige marktprijs, bij Total zie je hoeveel USDT je omzet in KNC. 11. Klik op Buy KNC.


Afhankelijk van je gekozen order staat je Kyber Network Crystal Legacy nu in je wallet bij Binance.


Crypto versturen naar Binance


Wil je eerst USDT kopen bij Bitvavo of heb je al USDT en wil je dit naar Binance versturen? Volg dan deze handleiding: 1. Zorg dat je in het bezit bent van USDT. Dit kan door USDT te kopen bij Bitvavo.

 2. Ga bij Binance naar Wallet en klik op Fiat and Spot.

 3. Zoek naar USDT en klik op Deposit.

 4. Zorg dat je het juiste netwerk selecteert, dit is vaak Ethereum (ETH) ERC20.

 5. Verstuur je Bitcoin naar het getoonde adres. Bij een succesvolle storting ontvang je hierover een mailtje, dit duurt ongeveer 30 minuten.

 6. Ga verder naar stap 8 van de handleiding hierboven.

Kyber Network Crystal Legacy koers


 • Actuele koers

 • Historische gegevens

 • Exchanges

 • Sociaal

 • Nieuws

 • Reacties

De Kyber Network Crystal Legacy koers wordt weergegeven in onderstaand grafiek. De huidige prijs is: 1,60 met een volume van: 74.064.289.

 • Zoom
 • Uur
 • Dag
 • Week
 • Maand
 • Jaar
 • All Time
 • Type
 • Lijngrafiek
 • Candlestick
Voer eenvoudig technische analyses uit om te bepalen of de munt die op positie 214 staat gaat stijgen of dalen. Ook kun je met de grafiek tot op de datum nauwkeurig een jaar terug kijken in het verleden. Maak een keuze tussen de lijngrafiek of de candlestick grafiek. Is Kyber Network Crystal Legacy kopen nu het juiste moment of toch maar verkopen?
Kijk eenvoudig terug in het verleden om de open- of slotkoersen op een bepaalde dag te bekijken. Ook zie je dagelijks het volume en de hoogste en laagste Kyber Network Crystal Legacy prijs. Je kunt hier tot een jaar terug de Kyber Network Crystal Legacy historie bekijken.

* Valuta in EUR
Historische prijs voor Kyber Network Crystal Legacy
DatumOpenSlotHoogstLaagstVolume
Bij deze exchanges kun je naast bovenstaande brokers Kyber Network Crystal Legacy kopen en verkopen. Het volume ( 74.064.289) en de prijs ( 1,60) worden bijgewerkt met realtime data. Achter iedere exchange wordt aangegeven wanneer de data voor het laatst is bijgewerkt.

Kyber Network Crystal Legacy Exchanges
#ExchangePaarVolumePrijsVerschilBijgewerkt
Bekijk hoe populair Kyber Network Crystal Legacy is via de verschillende Reddit en Twitter social media kanalen.

Hoe Kyber Network Crystal Legacy kopen?

 • Bekijk bovenstaande geadviseerde Kyber Network Crystal Legacy brokers
 • Bezoek de website en registreer een account
 • Voer de eventuele verificaties uit
 • Stort tegoed in je account, dit kan met iDEAL, Bancontact, bankoverschrijving of creditcard
 • Schaf Kyber Network Crystal Legacy aan

Overige Kyber Network Crystal Legacy statistieken

De afgelopen 7 dagen is Kyber Network Crystal Legacy met -18.53% gestegen. Het afgelopen uur is Kyber Network Crystal Legacy met -0.09% gestegen. Er zijn op dit moment ruim 92.354.332 KNCL munten in circulatie, waarbij het maximum van 92.247.013 KNCL nog niet bereikt is. De actuele Kyber Network Crystal Legacy koers prijs is 1,60 en staat gelijk aan Ƀ 0.00004900.

Kyber Network Crystal Legacy naar euro omzetten

Snel rekenen met de Kyber Network Crystal Legacy rekenmachine. Zet Kyber Network Crystal Legacy om naar euro’s, dollars of een andere cryptovaluta.

KNCL

Wij tonen op CryptocurrencyKopen een overzicht van alle betrouwbare Kyber Network Crystal Legacy brokers en exchanges. Deze partijen hebben in de loop der jaren een goede reputatie opgebouwd in de crypto markt. Bekijk de pagina om te zien wat je betaalt voor 1 munt exclusief handelskosten.

Schuiven naar boven