Reserve Rights Token kopen of verkopen? Actuele Reserve Rights Token koers, prijs en brokers

Reserve Rights Token
RSR

Reserve Rights Token kopen of verkopen tegen een goede prijs? Bekijk hier het overzicht van alle Nederlandse en internationale brokers die deze cryptocurrency aanbieden. Op dit moment kan je Reserve Rights Token kopen voor 0,022846 en heeft de munt een marktkapitalisatie van 300.630.771.

0,022846
0.00000100 BTC
Marktkap.
300.630.771
Volume (24u)
58.573.648
In Circulatie
13.157.804.000 RSR
Maximaal Aanbod
100.000.000.000 RSR

Buiten de verkooppunten vind je op deze pagina meer informatie over Reserve Rights Token, zoals het volume, de koers, nieuws en een rekenmachine. Het afgelopen 24 uur is de Reserve Rights Token prijs met -3.39% gedaald. Reserve Rights Token staat op dit moment op nummer 133 van alle cryptocurrencies met een dagelijks volume van 58.573.648.

De goedkoopste exchange voor Reserve Rights Token kopen:

Tijdelijk: GRATIS € 1000 handelen bij Bitvavo via dit registratieformulier

Stap voor stap uitleg Reserve Rights Token kopen


Gelukkig is het nu mogelijk om Reserve Rights Token met iDEAL te kopen! Wij hebben hier de goedkoopste manier beschreven.


Volg deze stappenplan om in Reserve Rights Token (RSR) te investeren: 1. Zorg dat je een account hebt bij Binance. Of klik hier om een account aan te maken met 20% levenslange korting op de handelskosten.

 2. Je hebt nu twee opties:

  1. Of je stort euro met iDEAL via Binance (ga verder naar stap 3 na het storten van euro).

  2. Of je koopt eerst USDT bij Bitvavo en je verstuurt het daarna naar Binance (ga dan verder naar stap 8, kijk verder beneden als je niet snapt hoe je het verstuurt). Deze methode is iets goedkoper. 3. Klik bij Binance op Markets en zoek op EUR.

 4. Kies voor EUR/USDT (we gaan namelijk euro omzetten naar USDT).

 5. Klik op Sell en kies Market.

 6. Geef aan hoeveel EUR je wilt omzetten naar USDT (gebruik de slider).

 7. Klik op Sell EUR, je hebt nu USDT in je wallet staan.

 8. Klik bij Binance op Markets en zoek naar RSR.

 9. Klik op RSR/USDT.

 10. Je kan hier kiezen voor een Limit en een Market order.

  1. Limit: De order wordt uitgevoerd wanneer de prijs die bij Price staat bereikt wordt. Bij amount zie je hoeveel Reserve Rights Token je hiervoor krijgt.

  2. Market: De order wordt uitgevoerd tegen de huidige marktprijs, bij Total zie je hoeveel USDT je omzet in RSR. 11. Klik op Buy RSR.


Afhankelijk van je gekozen order staat je Reserve Rights Token nu in je wallet bij Binance.


Crypto versturen naar Binance


Wil je eerst USDT kopen bij Bitvavo of heb je al USDT en wil je dit naar Binance versturen? Volg dan deze handleiding: 1. Zorg dat je in het bezit bent van USDT. Dit kan door USDT te kopen bij Bitvavo.

 2. Ga bij Binance naar Wallet en klik op Fiat and Spot.

 3. Zoek naar USDT en klik op Deposit.

 4. Zorg dat je het juiste netwerk selecteert, dit is vaak Ethereum (ETH) ERC20.

 5. Verstuur je Bitcoin naar het getoonde adres. Bij een succesvolle storting ontvang je hierover een mailtje, dit duurt ongeveer 30 minuten.

 6. Ga verder naar stap 8 van de handleiding hierboven.

Reserve Rights Token koers


 • Actuele koers

 • Historische gegevens

 • Exchanges

 • Sociaal

 • Nieuws

 • Reacties

De Reserve Rights Token koers wordt weergegeven in onderstaand grafiek. De huidige prijs is: 0,022846 met een volume van: 58.573.648.

 • Zoom
 • Uur
 • Dag
 • Week
 • Maand
 • Jaar
 • All Time
 • Type
 • Lijngrafiek
 • Candlestick
Voer eenvoudig technische analyses uit om te bepalen of de munt die op positie 133 staat gaat stijgen of dalen. Ook kun je met de grafiek tot op de datum nauwkeurig een jaar terug kijken in het verleden. Maak een keuze tussen de lijngrafiek of de candlestick grafiek. Is Reserve Rights Token kopen nu het juiste moment of toch maar verkopen?
Kijk eenvoudig terug in het verleden om de open- of slotkoersen op een bepaalde dag te bekijken. Ook zie je dagelijks het volume en de hoogste en laagste Reserve Rights Token prijs. Je kunt hier tot een jaar terug de Reserve Rights Token historie bekijken.

* Valuta in EUR
Historische prijs voor Reserve Rights Token
DatumOpenSlotHoogstLaagstVolume
Bij deze exchanges kun je naast bovenstaande brokers Reserve Rights Token kopen en verkopen. Het volume ( 58.573.648) en de prijs ( 0,022846) worden bijgewerkt met realtime data. Achter iedere exchange wordt aangegeven wanneer de data voor het laatst is bijgewerkt.

Reserve Rights Token Exchanges
#ExchangePaarVolumePrijsVerschilBijgewerkt
Bekijk hoe populair Reserve Rights Token is via de verschillende Reddit en Twitter social media kanalen.

Hoe Reserve Rights Token kopen?

 • Bekijk bovenstaande geadviseerde Reserve Rights Token brokers
 • Bezoek de website en registreer een account
 • Voer de eventuele verificaties uit
 • Stort tegoed in je account, dit kan met iDEAL, Bancontact, bankoverschrijving of creditcard
 • Schaf Reserve Rights Token aan

Overige Reserve Rights Token statistieken

De afgelopen 7 dagen is Reserve Rights Token met -18.99% gedaald. Het afgelopen uur is Reserve Rights Token met 1.29% gedaald. Er zijn op dit moment ruim 13.157.804.000 RSR munten in circulatie, waarbij het maximum van 100.000.000.000 RSR nog niet bereikt is. De actuele Reserve Rights Token koers prijs is 0,022846 en staat gelijk aan Ƀ 0.00000100.

Reserve Rights Token naar euro omzetten

Snel rekenen met de Reserve Rights Token rekenmachine. Zet Reserve Rights Token om naar euro’s, dollars of een andere cryptovaluta.

RSR

Wij tonen op CryptocurrencyKopen een overzicht van alle betrouwbare Reserve Rights Token brokers en exchanges. Deze partijen hebben in de loop der jaren een goede reputatie opgebouwd in de crypto markt. Bekijk de pagina om te zien wat je betaalt voor 1 munt exclusief handelskosten.

Schuiven naar boven