Tether kopen of verkopen? Actuele Tether koers, prijs en brokers

Tether
USDT

Tether kopen of verkopen tegen een goede prijs? Bekijk hier het overzicht van alle Nederlandse en internationale brokers die deze cryptocurrency aanbieden. Op dit moment kan je Tether kopen voor 0,938087 en heeft de munt een marktkapitalisatie van 101.016.260.195.

0,938087
0.00001529 BTC
Marktkap.
101.016.260.195
Volume (24u)
39.373.134.058
In Circulatie
107.728.051.607 USDT
Maximaal Aanbod
107.728.051.607 USDT

Buiten de verkooppunten vind je op deze pagina meer informatie over Tether, zoals het volume, de koers, nieuws en een rekenmachine. Het afgelopen 24 uur is de Tether prijs met 0.03% gestegen. Tether staat op dit moment op nummer 3 van alle cryptocurrencies met een dagelijks volume van 39.373.134.058.

De goedkoopste exchange voor Tether kopen:


Tijdelijk: GRATIS € 20 cryptotegoed en € 10.000 gratis handelen bij Bitvavo via dit registratieformulierStap voor stap uitleg Tether kopen


Gelukkig is Tether met iDEAL kopen zeer eenvoudig! Wij hebben hieronder de goedkoopste manier beschreven om te kopen én te verkopen.


Volg deze stappenplan om met euro in Tether te investeren: 1. Registreer een account bij Bitvavo (Bitvavo is de marktleider in Nederland en geregistreerd bij De Nederlandsche Bank).

 2. Nieuwe gebruikers ontvangen een welkomstbonus van €10 gratis en €10.000 gratis handelen.

 3. Voer alle verificaties uit, door de wetgeving is het bij alle euro naar crypto bedrijven verplicht om een verificatie uit te voeren. Hier kan je helaas niet omheen.

 4. Klik vanuit je Bitvavo Dashboard op Tegoed storten.

 5. Kies het bedrag, de gewenste betaalmethode zoals iDEAL of Bancontact en rond de betaling af.

 6. Ga terug naar je Bitvavo Dashboard.

 7. Klik op Tether.

 8. Voer in de koopwidget het gewenste bedrag in. Je ziet direct hoeveel Tether je koopt en de handelskosten.

 9. Klik op Kopen.


Je hebt nu succesvol Tether gekocht met iDEAL of Bancontact.


Stap voor stap uitleg Tether verkopen voor euro


Tether verkopen is nét zo makkelijk.  1. Registreer een account bij Bitvavo (Bitvavo is de marktleider in Nederland en geregistreerd bij De Nederlandsche Bank).

 2. Nieuwe gebruikers ontvangen een welkomstbonus van €10 gratis en €10.000 gratis handelen.

 3. Voer alle verificaties uit, door de wetgeving is het bij alle euro naar crypto bedrijven verplicht om een verificatie uit te voeren. Hier kan je niet omheen.

 4. Ga naar je originele Tether wallet en zoek naar een Versturen/Opnemen knop.

 5. Klik vanuit je Bitvavo Dashboard op Tether.

 6. Klik op Storten.

 7. Kopieer je wallet adres en plak dit in je originele Tether wallet.

 8. Verstuur de munten naar Bitvavo. Je ontvangt een notificatie als dit gelukt is.

 9. Ga terug naar je Bitvavo Dashboard.

 10. Klik op Tether.

 11. Klik op Verkopen.

 12. Geef aan hoeveel Tether je wilt verkopen.

 13. Klik Verkopen, je tegoed wordt nu aangevuld met euro.

 14. Ga terug naar je Bitvavo Dashboard en klik op Tegoed opnemen.

 15. Geef aan hoeveel euro je wilt laten uitbetalen naar je rekening.

 16. Klik op Doorgaan.

 17. Voer je 2FA in en klik op Bevestigen.


Wanneer dit niet je eerste uitbetaling is, dan staat het bedrag meestal dezelfde dag nog op je rekening. Als het de eerste keer is dan kan het wat langer duren. Houd rekening met een uitbetalingssnelheid van 1 a 2 werkdagen.


 


Waar Tether kopen?


Wil je aan het werk met je portfolio om zo een stevige basis te hebben bij het handelen op de internationale markt? Dan is het kopen van tether een goede optie. Op de grotere exchange kun je met jouw cryptovaluta tether kopen. Dit kan onder andere bij Bybit en bij Bitvavo. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om fiatgeld te gebruiken om tether aan te kopen. Dit kan niet op alle exchanges, omdat deze opgezet zijn om te handelen tussen de verschillende munten zelf. Changelly is echter een exchange waar je ook tether aan kunt kopen met euro’s of dollars. Je zoekt dan niet naar tether, maar naar de officiële afkorting van de munt: USDT.Tether WalletWil je aan de slag met cryptovaluta, dan moet je investeren in een goede hardware wallet. Er zijn nog altijd mensen die hun munten bewaren in een wallet bij een exchange of een andere online opslaglocatie. Dit wordt een ‘hot storage’ genoemd, wat in feite betekent dat hackers, malware en virussen hierbij kunnen komen en jouw complete vermogen gevaar loopt. Wil je serieus met de handel beginnen en wil je investeringen doen die moeten groeien na verloop van tijd, dan kies je een hardware wallet.Zoals veel innovatieve munten heeft tether hier enorme problemen mee gehad. Er waren veel geïnteresseerden, maar voortgang kwam er niet. Mede door de slechte verhalen in de media, maar ook door de obstructies die het bedrijf tegenkwam tijdens het werken met banken in Taiwan. Op dit moment is Tether druk aan de slag gegaan met Trezor om zo een sterke hardware wallet op te zetten. Een wallet die meerdere munten ondersteunt, zodat je ook zeker weet dat je er ontspannen mee kunt gaan handelen op de exchange.Hoe kun je Tether minen?Wanneer je gezien hebt dat de waarde van tether gelijk gehouden wordt aan de waarde van fiatgeld, dan weet je in feite al direct dat het mijnen van tether, ofwel USDT, niet mogelijk is omdat de waarde van de munten gestuurd moet kunnen worden op elk moment. Nu betekent dat niet dat je niet door mijnen aan tether kunt komen. Je moet alleen even iets slimmer zijn dan de mensen die het hierbij laten en die verder gaan zoeken.


Heb je een mining rig, dan weet je zelf precies welke munten je winstgevend kunt mijnen. Wil je vanaf een computer gaan mijnen in een pool, zoek dan een cryptomunt met een stijgende waarde die wél gemijnd kan worden, en zoek vooral naar een lage moeilijkheidsgraad. Vervolgens ga je aan de slag en verzamel je een aantal tokens die je na verloop van tijd via je wallet naar een exchange zet. Daar kies je vervolgens voor het aankopen van tether en je betaalt met de cryptovaluta die je door minen verworven hebt. Je kunt tether dus niet mijnen, maar je kunt wel aan tether komen door te kopen.Direct aan de slag met Tether?Er zijn veel spookverhalen over tether te vinden op het internet, maar wanneer je naar de datum kijkt van de berichten, zie je meestal al snel in dat het oude berichtgevingen zijn. En Tether Limited bestaat nog steeds. Tether is niet de munt die de toekomst van fiatgeld duister maakt. Integendeel, het is een cryptomunt die verbonden is aan de waarde van fiatgeld en dat maakt het een investering die veel zekerder is dan investeringen in andere munten in de digitale wereld.Besef goed dat tether vooral een handelsinstrument is. Het is geschikt om betalingen mee te doen en mee te ontvangen, maar als instrument om te speculeren is het zelf niet veel waard. Het is daarentegen een bijzonder handig middel voor de mensen die internationaal willen handelen en die een breed portfolio op willen zetten. Aangezien tether tegenwoordig ook werkt met Litecoin en Ethereum, is het zeker een munt om in de gaten te houden.


Tether koers


 • Actuele koers

 • Historische gegevens

 • Exchanges

 • Sociaal

 • Nieuws

 • Reacties

De Tether koers wordt weergegeven in onderstaand grafiek. De huidige prijs is: 0,938087 met een volume van: 39.373.134.058.

 • Zoom
 • Uur
 • Dag
 • Week
 • Maand
 • Jaar
 • All Time
 • Type
 • Lijngrafiek
 • Candlestick
Voer eenvoudig technische analyses uit om te bepalen of de munt die op positie 3 staat gaat stijgen of dalen. Ook kun je met de grafiek tot op de datum nauwkeurig een jaar terug kijken in het verleden. Maak een keuze tussen de lijngrafiek of de candlestick grafiek. Is Tether kopen nu het juiste moment of toch maar verkopen?
Kijk eenvoudig terug in het verleden om de open- of slotkoersen op een bepaalde dag te bekijken. Ook zie je dagelijks het volume en de hoogste en laagste Tether prijs. Je kunt hier tot een jaar terug de Tether historie bekijken.

* Valuta in EUR
Historische prijs voor Tether
DatumOpenSlotHoogstLaagstVolume
Bij deze exchanges kun je naast bovenstaande brokers Tether kopen en verkopen. Het volume ( 39.373.134.058) en de prijs ( 0,938087) worden bijgewerkt met realtime data. Achter iedere exchange wordt aangegeven wanneer de data voor het laatst is bijgewerkt.

Tether Exchanges
#ExchangePaarVolumePrijsVerschilBijgewerkt
Bekijk hoe populair Tether is via de verschillende Reddit en Twitter social media kanalen.

Hoe Tether kopen?

 • Bekijk bovenstaande geadviseerde Tether brokers
 • Bezoek de website en registreer een account
 • Voer de eventuele verificaties uit
 • Stort tegoed in je account, dit kan met iDEAL, Bancontact, bankoverschrijving of creditcard
 • Schaf Tether aan

Overige Tether statistieken

De afgelopen 7 dagen is Tether met 0.14% gestegen. Het afgelopen uur is Tether met 0.02% gestegen. Er zijn op dit moment ruim 107.728.051.607 USDT munten in circulatie, waarbij het maximum van 107.728.051.607 USDT nog niet bereikt is. De actuele Tether koers prijs is 0,938087 en staat gelijk aan Ƀ 0.00001529.

Tether naar euro omzetten

Snel rekenen met de Tether rekenmachine. Zet Tether om naar euro’s, dollars of een andere cryptovaluta.

USDT

Wij tonen op CryptocurrencyKopen een overzicht van alle betrouwbare Tether brokers en exchanges. Deze partijen hebben in de loop der jaren een goede reputatie opgebouwd in de crypto markt. Bekijk de pagina om te zien wat je betaalt voor 1 munt exclusief handelskosten.

Schuiven naar boven