The Graph kopen of verkopen? Actuele The Graph koers, prijs en brokers

The Graph
GRT

The Graph kopen of verkopen tegen een goede prijs? Bekijk hier het overzicht van alle Nederlandse en internationale brokers die deze cryptocurrency aanbieden. Op dit moment kan je The Graph kopen voor 0,587263 en heeft de munt een marktkapitalisatie van 720.519.534.

0,587263
0.00001800 BTC
Marktkap.
720.519.534
Volume (24u)
188.924.313
In Circulatie
1.224.999.438 GRT
Maximaal Aanbod
10.000.000.000 GRT

Buiten de verkooppunten vind je op deze pagina meer informatie over The Graph, zoals het volume, de koers, nieuws en een rekenmachine. Het afgelopen 24 uur is de The Graph prijs met 0.20% gestegen. The Graph staat op dit moment op nummer 88 van alle cryptocurrencies met een dagelijks volume van 188.924.313.

De goedkoopste exchange voor The Graph kopen:

Tijdelijk: GRATIS € 1000 handelen bij Bitvavo via dit registratieformulier

Stap voor stap uitleg The Graph kopen


Gelukkig is het nu mogelijk om The Graph met iDEAL te kopen! Wij hebben hier de goedkoopste manier beschreven.


Volg deze stappenplan om in GRT te investeren: 1. Zorg dat je een account hebt bij Binance. Of klik hier om een account aan te maken met 20% levenslange korting op de handelskosten.

 2. Je hebt nu twee opties:

  1. Of je stort euro met iDEAL via Binance (Klik op Buy Crypto).

  2. Of je koopt eerst Bitcoin bij Bitvavo en je verstuurt het daarna naar Binance (uitleg hiervoor staat later op de pagina). 3. Klik bij Binance op Markets en zoek op GRT.

 4. Kies voor GRT/EUR.

 5. Je kan hier kiezen voor een Limit en een Market order.

  1. Limit: De order wordt uitgevoerd wanneer de prijs die bij Price staat bereikt wordt. Bij amount zie je hoeveel GRT je hiervoor krijgt.

  2. Market: De order wordt uitgevoerd tegen de huidige marktprijs, bij Total zie je hoeveel euro je omzet in The Graph. 6. Klik op Buy GRT.


Afhankelijk van je gekozen order staat je The Graph nu in je wallet bij Binance.


Wil je eerst Bitcoin kopen bij Bitvavo of heb je al Bitcoin en wil je dit naar Binance versturen? Volg dan deze handleiding: 1. Zorg dat je in het bezit bent van Bitcoin. Dit kan door Bitcoin te kopen bij Bitvavo.

 2. Ga bij Binance naar Wallet en klik op Fiat and Spot.

 3. Zoek naar BTC en klik op Deposit.

 4. Verstuur je Bitcoin naar het getoonde adres. Bij een succesvolle storting ontvang je hierover een mailtje, dit duurt ongeveer 30 minuten.

 5. Klik bij Binance op Markets en zoek op GRT.

 6. Kies voor GRT/BTC.

 7. Je kan hier kiezen voor een Limit en een Market order.

  1. Limit: De order wordt uitgevoerd wanneer de prijs die bij Price staat bereikt wordt. Bij amount zie je hoeveel GRT je hiervoor krijgt.

  2. Market: De order wordt uitgevoerd tegen de huidige marktprijs, bij Total zie je hoeveel euro je omzet in The Graph. 8. Klik op Buy GRT.


Afhankelijk van je gekozen order staat je The Graph nu in je wallet bij Binance. Succes!

The Graph koers


 • Actuele koers

 • Historische gegevens

 • Exchanges

 • Sociaal

 • Nieuws

 • Reacties

De The Graph koers wordt weergegeven in onderstaand grafiek. De huidige prijs is: 0,587263 met een volume van: 188.924.313.

 • Zoom
 • Uur
 • Dag
 • Week
 • Maand
 • Jaar
 • All Time
 • Type
 • Lijngrafiek
 • Candlestick
Voer eenvoudig technische analyses uit om te bepalen of de munt die op positie 88 staat gaat stijgen of dalen. Ook kun je met de grafiek tot op de datum nauwkeurig een jaar terug kijken in het verleden. Maak een keuze tussen de lijngrafiek of de candlestick grafiek. Is The Graph kopen nu het juiste moment of toch maar verkopen?
Kijk eenvoudig terug in het verleden om de open- of slotkoersen op een bepaalde dag te bekijken. Ook zie je dagelijks het volume en de hoogste en laagste The Graph prijs. Je kunt hier tot een jaar terug de The Graph historie bekijken.

* Valuta in EUR
Historische prijs voor The Graph
DatumOpenSlotHoogstLaagstVolume
Bij deze exchanges kun je naast bovenstaande brokers The Graph kopen en verkopen. Het volume ( 188.924.313) en de prijs ( 0,587263) worden bijgewerkt met realtime data. Achter iedere exchange wordt aangegeven wanneer de data voor het laatst is bijgewerkt.

The Graph Exchanges
#ExchangePaarVolumePrijsVerschilBijgewerkt
Bekijk hoe populair The Graph is via de verschillende Reddit en Twitter social media kanalen.

Hoe The Graph kopen?

 • Bekijk bovenstaande geadviseerde The Graph brokers
 • Bezoek de website en registreer een account
 • Voer de eventuele verificaties uit
 • Stort tegoed in je account, dit kan met iDEAL, Bancontact, bankoverschrijving of creditcard
 • Schaf The Graph aan

Overige The Graph statistieken

De afgelopen 7 dagen is The Graph met 2.06% gestegen. Het afgelopen uur is The Graph met -0.21% gestegen. Er zijn op dit moment ruim 1.224.999.438 GRT munten in circulatie, waarbij het maximum van 10.000.000.000 GRT nog niet bereikt is. De actuele The Graph koers prijs is 0,587263 en staat gelijk aan Ƀ 0.00001800.

The Graph naar euro omzetten

Snel rekenen met de The Graph rekenmachine. Zet The Graph om naar euro’s, dollars of een andere cryptovaluta.

GRT

Wij tonen op CryptocurrencyKopen een overzicht van alle betrouwbare The Graph brokers en exchanges. Deze partijen hebben in de loop der jaren een goede reputatie opgebouwd in de crypto markt. Bekijk de pagina om te zien wat je betaalt voor 1 munt exclusief handelskosten.

Schuiven naar boven