yearn.finance kopen of verkopen? Actuele yearn.finance koers, prijs en brokers

yearn.finance
YFI

yearn.finance kopen of verkopen tegen een goede prijs? Bekijk hier het overzicht van alle Nederlandse en internationale brokers die deze cryptocurrency aanbieden. Op dit moment kan je yearn.finance kopen voor 30.688,71 en heeft de munt een marktkapitalisatie van 1.104.321.366.

30.688,71
0.95596900 BTC
Marktkap.
1.104.321.366
Volume (24u)
156.716.609
In Circulatie
36.096 YFI
Maximaal Aanbod
36.666 YFI

Buiten de verkooppunten vind je op deze pagina meer informatie over yearn.finance, zoals het volume, de koers, nieuws en een rekenmachine. Het afgelopen 24 uur is de yearn.finance prijs met -4.28% gedaald. yearn.finance staat op dit moment op nummer 73 van alle cryptocurrencies met een dagelijks volume van 156.716.609.

De goedkoopste exchange voor yearn.finance kopen:

Tijdelijk: GRATIS € 1000 handelen bij Bitvavo via dit registratieformulier

Stap voor stap uitleg yearn.finance kopen


Gelukkig is het nu mogelijk om yearn.finance met iDEAL te kopen! Wij hebben hier de goedkoopste manier beschreven.


Volg deze stappenplan om in YFI te investeren: 1. Zorg dat je een account hebt bij Binance. Of klik hier om een account aan te maken met 20% levenslange korting op de handelskosten.

 2. Je hebt nu twee opties:

  1. Of je stort euro met iDEAL via Binance (Klik op Buy Crypto).

  2. Of je koopt eerst Bitcoin bij Bitvavo en je verstuurt het daarna naar Binance (uitleg hiervoor staat later op de pagina). 3. Klik bij Binance op Markets en zoek op YFI.

 4. Kies voor YFI/EUR.

 5. Je kan hier kiezen voor een Limit en een Market order.

  1. Limit: De order wordt uitgevoerd wanneer de prijs die bij Price staat bereikt wordt. Bij amount zie je hoeveel YFI je hiervoor krijgt.

  2. Market: De order wordt uitgevoerd tegen de huidige marktprijs, bij Total zie je hoeveel euro je omzet in yearn.finance. 6. Klik op Buy YFI.


Afhankelijk van je gekozen order staat je yearn.finance nu in je wallet bij Binance.


Wil je eerst Bitcoin kopen bij Bitvavo of heb je al Bitcoin en wil je dit naar Binance versturen? Volg dan deze handleiding: 1. Zorg dat je in het bezit bent van Bitcoin. Dit kan door Bitcoin te kopen bij Bitvavo.

 2. Ga bij Binance naar Wallet en klik op Fiat and Spot.

 3. Zoek naar BTC en klik op Deposit.

 4. Verstuur je Bitcoin naar het getoonde adres. Bij een succesvolle storting ontvang je hierover een mailtje, dit duurt ongeveer 30 minuten.

 5. Klik bij Binance op Markets en zoek op YFI.

 6. Kies voor YFI/BTC.

 7. Je kan hier kiezen voor een Limit en een Market order.

  1. Limit: De order wordt uitgevoerd wanneer de prijs die bij Price staat bereikt wordt. Bij amount zie je hoeveel YFI je hiervoor krijgt.

  2. Market: De order wordt uitgevoerd tegen de huidige marktprijs, bij Total zie je hoeveel euro je omzet in yearn.finance. 8. Klik op Buy YFI.


Afhankelijk van je gekozen order staat je yearn.finance nu in je wallet bij Binance. Succes!

yearn.finance koers


 • Actuele koers

 • Historische gegevens

 • Exchanges

 • Sociaal

 • Nieuws

 • Reacties

De yearn.finance koers wordt weergegeven in onderstaand grafiek. De huidige prijs is: 30.688,71 met een volume van: 156.716.609.

 • Zoom
 • Uur
 • Dag
 • Week
 • Maand
 • Jaar
 • All Time
 • Type
 • Lijngrafiek
 • Candlestick
Voer eenvoudig technische analyses uit om te bepalen of de munt die op positie 73 staat gaat stijgen of dalen. Ook kun je met de grafiek tot op de datum nauwkeurig een jaar terug kijken in het verleden. Maak een keuze tussen de lijngrafiek of de candlestick grafiek. Is yearn.finance kopen nu het juiste moment of toch maar verkopen?
Kijk eenvoudig terug in het verleden om de open- of slotkoersen op een bepaalde dag te bekijken. Ook zie je dagelijks het volume en de hoogste en laagste yearn.finance prijs. Je kunt hier tot een jaar terug de yearn.finance historie bekijken.

* Valuta in EUR
Historische prijs voor yearn.finance
DatumOpenSlotHoogstLaagstVolume
Bij deze exchanges kun je naast bovenstaande brokers yearn.finance kopen en verkopen. Het volume ( 156.716.609) en de prijs ( 30.688,71) worden bijgewerkt met realtime data. Achter iedere exchange wordt aangegeven wanneer de data voor het laatst is bijgewerkt.

yearn.finance Exchanges
#ExchangePaarVolumePrijsVerschilBijgewerkt
Bekijk hoe populair yearn.finance is via de verschillende Reddit en Twitter social media kanalen.

Hoe yearn.finance kopen?

 • Bekijk bovenstaande geadviseerde yearn.finance brokers
 • Bezoek de website en registreer een account
 • Voer de eventuele verificaties uit
 • Stort tegoed in je account, dit kan met iDEAL, Bancontact, bankoverschrijving of creditcard
 • Schaf yearn.finance aan

Overige yearn.finance statistieken

De afgelopen 7 dagen is yearn.finance met -7.87% gedaald. Het afgelopen uur is yearn.finance met -0.16% gedaald. Er zijn op dit moment ruim 36.096 YFI munten in circulatie, waarbij het maximum van 36.666 YFI nog niet bereikt is. De actuele yearn.finance koers prijs is 30.688,71 en staat gelijk aan Ƀ 0.95596900.

yearn.finance naar euro omzetten

Snel rekenen met de yearn.finance rekenmachine. Zet yearn.finance om naar euro’s, dollars of een andere cryptovaluta.

YFI

Wij tonen op CryptocurrencyKopen een overzicht van alle betrouwbare yearn.finance brokers en exchanges. Deze partijen hebben in de loop der jaren een goede reputatie opgebouwd in de crypto markt. Bekijk de pagina om te zien wat je betaalt voor 1 munt exclusief handelskosten.

Schuiven naar boven