Bitcoin Meester Review

De cryptomarkt is ongekend populair en steeds meer Nederlanders besluiten zich in de cryptowereld te mengen. Dat komt mede doordat het eenvoudiger is geworden om cryptocurrency te kopen en verkopen. Vroeger was alles nog ingewikkeld, maar sinds de komst van crypto brokers is het aanschaffen van munten zeer eenvoudig.

De crypto broker Bitcoin Meester is een goed voorbeeld van een betrouwbare crypto aanbieder met een eenvoudig platform. Bitcoin Meester beschikt over een gebruiksvriendelijk platform dat vooral geschikt is voor nieuwkomers. Het Nederlandse cryptobedrijf staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, heeft een officiële registratie bij De Nederlandsche Bank en is zelfs een partner van de voetbalclub AZ. In deze Bitcoin Meester review vertellen we meer over deze broker.

Voordelen

  • Enorm aanbod van meer dan 200 munten.
  • Storten met iDeal (gratis), Bancontact en bankoverschrijving.
  • Geregistreerd bij De Nederlandsche Bank (DNB).
  • Rente over je crypto met staking.
  • Telefonische support.
  • Enige en officiële partner AZ.

Nadelen

  • Handelskosten van 1% + spread die flink kan oplopen bij kleinere munten.
  • Ongeschikt voor de ervaren gebruiker.
  • Crypto staking rente kan variëren (vaak omlaag).
Bitcoin Meester Website
Bitcoin Meester Website

Bitcoin Meester is succesvol in Nederland

Bitcoin Meester richt zich zowel op de Nederlandse als de Europese markt en is zeer succesvol in Nederland en België. De gebruiker kan simpelweg cryptomunten kopen en op ieder gewenst moment weer verkopen.

In 2017 werd de broker opgericht en dat was achteraf een slimme periode om te beginnen. Het bedrijf viel op door het ruime aanbod aan cryptocurrency, het gebruiksvriendelijke platform en de ingebouwde wallets. De kosten liggen echter hoger dan bij concurrenten, maar daar krijg je een enorm aanbod van meer dan 200 crypto’s voor terug.

Bitcoin Meester is zeer geschikt voor investeerders die winst willen maken op het lange termijn. Als je liever lagere kosten wil dan raden wij de exchange Bitvavo aan. Hier krijg je toegang tot meer dan 150 munten tegen een scherp laag tarief van 0.25% of minder.

Betrouwbaarheid en veiligheid van Bitcoin Meester

Bitcoin Meester scoort hoog op het gebied van betrouwbaarheid en veiligheid. Het bedrijf is gevestigd in Aalsmeer en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Het gaat om een Besloten Vennootschap, waarvan de bestuurders dus gewoon bekend zijn en op de website staan vermeldt. Dit zijn de eigenaren Boyd Meuleman en Mitchell Zandwijken.

Uiteraard staat de broker ook geregistreerd bij De Nederlandsche Bank om in Nederland te mogen opereren. De klanten zijn over het algemeen zeer positief over Bitcoin Meester en het bedrijf kwam nog nooit negatief in het nieuws.

Veiligheid is vanzelfsprekend één van de belangrijkste punten binnen de cryptobranche. Er zijn veel hackers actief die proberen om crypto wallets en brokers te hacken. Tot op heden is er nog geen Bitcoin Meester hack geweest, aangezien het bedrijf goede beveiligingsmaatregelen heeft getroffen en vrijwel alle munten offline, in cold storage, heeft opgeslagen. Slechts 5% van de gehele portefeuille staat online opgeslagen (anders kunnen klanten geen crypto versturen).

Het is dus veilig om je crypto bij deze Nederlandse broker te kopen en te verkopen. De veiligheid is echter ook je eigen verantwoordelijkheid. Een gebruiker kan zijn account dubbel beveiligen, dankzij de twee-factor-authenticatie. Wij raden je aan om de wachtwoorden ook nog ergens op te schrijven en veilig te bewaren.

Crypto aanbod van Bitcoin Meester

Aanbod Bitcoin Meester
Aanbod Bitcoin Meester

Het aanbod is echt het sterkste punt van Bitcoin Meester. De cryptocurrency broker weet zichzelf met een ruim aanbod te onderscheiden van concurrentie. Er zijn honderden verschillende cryptomunten verkrijgbaar. Het gaat dus niet uitsluitend om de grote cryptoprojecten, zoals Bitcoin, Ethereum, Ripple en de Cardano. Er zijn ook kleinere cryptomunten te koop, zoals de The Graph, Terra, Avalanche, Shiba Inu en de veelbelovende Polkadot.

Het aanbod blijft ook alleen maar groeien, waardoor de investeerder in staat is om zijn geld te verspreiden. Daarnaast is het fijn dat de gebruiker niet bij meerdere brokers hoeft aan te kloppen en alles bij één aanbieder kan vinden.

Euro storten met iDeal

Allereerst moet de gebruiker een account aanmaken bij Bitcoin Meester. Inschrijven duurt maximaal enkele minuten en je kan vervolgens direct de cryptomarkt gaan verkennen. Een storting verrichten bij Bitcoin Meester is de volgende stap. Er kan gestort worden met iDeal, dat is de snelste en beste betaalmethode. Het voordeel is dat iDeal nu volledig gratis is.

Alternatieven zijn Bancontact, Sofort, MyBank en GiroPay. Er dient minimaal 10 euro gestort te worden per transactie. Betalingen via een bankoverschrijving zijn ook mogelijk, maar dan komen er wel transactiekosten om de hoek kijken.

Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk platform

Bitcoin Meester blinkt uit op het gebied van klantvriendelijkheid en heeft dan ook een gebruiksvriendelijk crypto platform. Zodra een gebruiker inlogt verschijnen direct alle beschikbare cryptomunten op het scherm. De keuze is reuze, want er zijn meer dan 200 soorten cryptomunten verkrijgbaar. Je kan een bedrag invullen in euro’s en omwisselen voor de desbetreffende munt. Recht door zee en eenvoudig, zo kan het platform het beste worden omgeschreven. Het verkopen van cryptomunten werkt vrijwel op exact dezelfde manier. Direct na verkoop verschijnen de euro’s op het account en die kan een gebruiker laten uitbetalen op de bankrekening.

De klantenservice van Bitcoin Meester is professioneel en goed bereikbaar. Je kan tijdens kantooruren contact opnemen met een medewerker van de exchange. Vanzelfsprekend kan dat gewoon in het Nederlands. Het komt regelmatig voor dat er ook medewerkers buiten kantooruren om nog een berichtje terugsturen. Er is een live chat beschikbaar, maar het is ook mogelijk om te mailen of telefonisch contact te zoeken.

Kosten van Bitcoin Meester

Bitcoin Meester is in vergelijking met Bitvavo een dure exchange. Echter heeft dat alles te maken met de volume waarin een gebruiker besluit te gaan handelen. Een nieuwe gebruiker zal 1% transactiekosten moeten betalen. Echter kan je stijgen in levels en op die manier profiteren van lagere kosten. Bij ieder level (1 tot en met 10) neemt het percentage met 0,1% af. De gebruikers in level 10 betalen nog maar slechts 0,1% transactiekosten.

Vergeet echter niet dat je ook nog een spread betaalt die kan oplopen bij munten met een laag handelsvolume. Hier kan Bitcoin Meester niets aan doen. De kosten kunnen dus nog wat hoger oplopen zonder dat jij het door hebt.

VIP 1≥ € 11.00%
VIP 2≥ € 5000.90%
VIP 3≥ € 1.0000.80%
VIP 4≥ € 5.0000.70%
VIP 5≥ € 10.0000.60%
VIP 6≥ € 25.0000.50%
VIP 7≥ € 50.0000.40%
VIP 8≥ € 100.0000.30%
VIP 9≥ € 500.0000.20%
VIP 10≥ € 1.000.0000.10%
VIP Levels Bitcoin Meester

Bitcoin Meester app

Bitcoin Meester is helemaal van deze tijd en heeft dan ook een eigen app uitgebracht. De Bitcoin Meester app is gratis beschikbaar in de App Store en de Google Play Store. De vormgeving van de app is zeer overzichtelijk, wat handelen in cryptomunten nog gemakkelijker maakt. Je kan een kijkje nemen in jouw wallet, de laatste transacties terugkijken en de huidige koersen in de gaten houden.

De Bitcoin Meester app mag dan ook zeker niet ontbreken op jouw smartphone en/of tablet als je een gebruiker bent van dit platform.

Conclusie Bitcoin Meester review

CryptocurrencyKopen

Gemak
Kosten
Functies
Klantenservice

Samenvatting

Bitcoin Meester is duidelijk een betrouwbare partij. Het Nederlandse bedrijf wist een geweldige reputatie op te bouwen en komt regelmatig voorbij op televisie en radio. De broker staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, is geregistreerd bij De Nederlandsche Bank en ze zijn de officiële sponsor van AZ. Daarnaast kan er gestort worden met iDeal en worden uitbetalingen snel verwerkt door Bitcoin Meester. Als nieuwkomer in de cryptowereld ben jij dan ook aan het goede adres bij de Nederlandse crypto broker.

Wil je echter meer gaan handelen of grotere volumes draaien, dan kan het verstandiger zijn om over te stappen naar een goedkopere broker als Bitvavo.

4.5
Wat is Bitcoin Meester?

Bitcoin Meester is een Nederlands crypto platform waar je crypto kan kopen, verkopen en verhandelen.

Hoeveel crypto’s zijn verkrijgbaar bij Bitcoin Meester?

Momenteel kan je meer dan 200 verschillende crypto’s kopen en verkopen.

Hoe kan je betalen?

Betalingen kunnen verricht worden met iDeal, Bancontact, creditcard en bankoverschrijving.

Is Bitcoin Meester betrouwbaar?

Het bedrijf staat geregistreerd als officiële aanbieder van crypto’s en crypto wallets bij De Nederlandsche Bank. Verder staan de eigenaren op de website en is Bitcoin Meester ingeschreven bij De Kamer van Koophandel.

Schuiven naar boven